Vår hall

 


Som jag skrev i förra inlägget så har jag äntligen rensat bort vinterkläderna från hallen…
 


Så här ser det ut när man just ska kliva in genom ytterdörren.
Min arbetsplats skymtar till vänster…

 


…och så här ser det ut till höger innanför dörren.
 


Trycken ”Rödbeta och Rädisa” och ”Äpplen” finns i webbutiken
 


Jag hade ingenstans att göra av min cykelkorg så jag hängde upp den på elementet.
 


Cykelkorgen gick inte att haka på elementet direkt så jag tog hjälp av två S-krokar.
 


Den förra hyresgästen, en trevlig gammal dam, hade bott i lägenheten i 40 år. När hon flyttade lämnade hon kvar den underbara gamla designklassikern till hatthylla. Ibland har man tur!
Det gamla proppskåpet är inte lika uppskattat då det sitter så lågt att det är i vägen när man ska ställa korgar eller boxar på hatthyllan…
 


…så jag fick såga sönder den ena förvaringskorgen för att den skulle passa där uppe. Sedan tejpade jag över de vassa kanterna.
 


Här ser man att min arbetsplats är en del av hallen. Bara en liten ”portal” delar av hallens entré från arbetshörnan. Hallen har även en tredje avdelning men den visar jag någon annan gång.
 


När jag sommarfixade hallen passade jag även på att montera ner krokar som satt lågt på väggarna på båda sidor om hatthyllan. Det var barnkrokar från tiden då min dotter inte nådde upp till hatthyllan. Nu är hon snart lika lång som mig!
Jag skruvade också ner ett nyckelskåp som vi aldrig använde, eftersom våra nyckelknippor inte fick plats i det grunda lilla skåpet. Hallen blev lite luftigare och inte så plottrig som förr. Skönt.
 


Jag gillar våra skolådor som gömmer alla skor. På vintern blir det alltid ett par stövlar ståendes framme på dörrmattan eftersom de inte får plats i lådan
-Men nu på sommaren funkar det bra!.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright©2013 mira moln