Webbutiken är klar!

Nu är miramolns webbutik här, med tryck för både stora och små. Jag fyller på med tryck varteftersom, något nytt varje vecka…

Välkommen in i butiken!

2 comments

  1. kiwiberries skriver:

    sv: det tog mig tid att komma till den punkt jag är nu. det började faktiskt med att jag kände efter alla dessa år att jag ville byta inredning och då måste jag liksom släppa taget om en massa saker som inte passar med nya stilen. jag dock inte inreda med det som jag tänkt, utan vad som nu pushat mig i en positiv riktigt är att vi planerar en flytt utomlands. vi kommer endast ta med det som får plats på flyget så nu MÅSTE jag liksom släppa taget och det har förvånansvärt lätt! =) en spännande känsla dessutom att kunna köpa allt nytt och inreda från början precis som man vill!

  2. Hej tjejen! 😀

    Vad tycker du om bilden jag trixade lite med i photoshop? Du hittar den här: http://eraey.se/2012/april/you-and-me.html#comment

    Imorgon kommer det upp en tävling på bloggen med ett underbart somrigt plagg från min ena webbshop, EmelieRaey.se.
    Håll utkik :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright©2013 mira moln