Något bra måste jag ha gjort…

 

Det är sportlov och jag och min dotter hade sovmorgon i morse.
Jag vaknade av att det skramlade och lät ifrån köket. Efter en stund började det spridas en underbar doft i lägenheten. Efter ytterligare en stund kom min dotter och serverade mig frukost på sängen.

Kanske kan det förresten inte kallas frukost? Jag är inte säker på om det jag fick innehöll något från kostcirkelns alla delar, men jag vet att det innehöll en stor portion kärlek. Se själva:

   

Måste förresten bara berätta en sak till:

Jag älskar film och har ända sedan Maja var pytteliten visat henne massor av filmer, suttit med och pratat skådespelare, manus, specialeffekter och en massa annat som har med film att göra.
Till min stora lycka blev också Maja en stor filmfantast, vilket visar sig lite då och då i vardagliga situationer när man minst anar det!

Exempelvis för en stund sedan, när jag mitt i Majas muffinstillverkning klev upp ur sängen för att gå på toaletten. Hon hörde mig och ville naturligtvis inte att jag skulle sabotera hennes överraskning till mig. Man kunde ju tänka sig att hon då skulle ropa något i stil med ”Nej, mamma! Kom inte in i köket! Du får inte se vad jag gör!”

I stället sade hon med en hög och myndig stämma: ”Stilla! Frys!” Hennes kommando hade samma effekt som filmvärldens ”Freeze! Don´t move!”


Jag stannade mitt i en rörelse. Sedan gick jag gick snällt och lade mig igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright©2013 mira moln