En illustration -steg för steg

Se hur min illustration ”Einstein” växte fram, från skiss till färdigt motiv.

Copyright © 2012 Ann-Christin Svensson. Låna gärna några av mina bilder till din hemsida eller blogg men se till så att det klart framgår varifrån du lånat bilden och länka till miramoln.se eller blogg.miramoln.se

 

 

Mitt favoritcitat nedklottrat på en lös lapp instucken i mitt idéblock. Jag ville göra en tavla av citatet så att jag kan se det varje dag. Det är ju tidernas skönaste uttalande. Just för att det kom ur munnen på Albert Einstein. Han har för övrigt sagt så mycket bra att alla mina top tio citat kommer från honom! Läs fler citat av Albert Einstein här.

 

 

Ett underbart citat kräver ett fint typsnitt.
Har just införskaffat några mindre strikta typsnitt till min samling. Här ett med mycket lekfullhet och ojämna former.

 

 

Den här roliga texten (som också är ett citat, nämligen av beundransvärda Banksy) inspirerade mig att sätta Einsteincitatet i en cirkel…

 

 

Bättre (cirkeltricket funkar verkligen, ha ha). Men inte riktigt färdigt ändå. Något saknas.

 

 

 

Det var visst lite kontrast som saknades. Här är den färdiga illustrationen som finns att beställa på miramoln.se i flera olika storlekar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright©2013 mira moln