Datumtavla


Jag har gjort min egen variant på de datumtavlor som blivit populära på sistone. De som liknar ett sånt där litet blad från en blockkalender som man river av ett för varje dag… Jag har valt ett enkelt stilrent typsnitt.

 

Datum, veckodag och vecka stämmer naturligtvis, men namnsdagsnamnet är ändrat till tavlans mottagares namn.
Här är en tavla till Milton som är född i oktober i år. Har du en skrivare kan du göra din egen datumtavla. Annars kan du beställa en på miramoln.se. Du lämnar namn och födelsedatum och jag tar reda på rätt veckodag och vecka.

One comment

 1. victoria skriver:

  hejsan,
  jag vill väldigt gärna beställa en datumtavla av dig men vet inte riktigt hur jag ska gå tillväga.
  du får väldigt gärna kontakta mig snarast :)
  med vänliga hälsningar

  victoria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright©2013 mira moln